Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Veenendaal

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Veenendaal

4 sterren na 54 reviews

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en ook warm !

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel zwaar tegen wat we ontvangen. Vega shoarma was erg droog en weinig smaak aan. Er staat op de kaart vermeld bij hoofdgerecht krijg je mais kolfje en een handjevol frietjes in een zakje was echt niks.de salade was ook niet met zorg opgemaakt, zag er niet aantrekkelijk uit. Geen rauwkost of iets bij hoofdgerecht. Prijs is er ook niet naar dat snap ik. Maar zal niet snel weer hiervoor kiezen. Succes met deze lastige periode van corona tijd.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, voor een leuke prijs. Alleen voor 4 euro extra ribs bestellen en dan 2 magere ribjes met amper vlees krijgen is wel ernstig schraal.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over de bezorging dat ging netjes werd smiddags nog gebeld of het ook iets eerder bezorgd mocht worden. Toen het eten aan kwam lag het helemaal doorelkaar heen en het was totaal niet warm erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was te vroeg. Wij waren niet thuis. De varkenshaas was doorbakken.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heel lekker gegeten van deze bestelling. Het enige wat ik miste waren de heerlijke franse frietjes die vervangen waren door wat slappere dikke frieten. En er was een stuk van mijn cheesecake weg wat jammer was, want die ik zoo lekker!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De groente was helaas nog lang niet gaar, dus te hard, na de voorgeschreven tijd in de oven. Jammer. De rest was wel lekker.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima gegeten. Met dan voldoende. Na even in de oven thuis is het allemaal nog zacht en niet droog van structuur. Enige minpunt zijn de groentes. Die worden niet voorgegaard en dan is 14 minuten in de oven echt te weinig. Wij eten graag groente maar dit was (dit x en de vorige keer met andere groentes) niet weg te krijgen.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was precies optijd en nog redelijk warm. Graag hadden we de patat apart gehad van het vlees. De patat was hierdoor wat slap geworden. Carpaccio was erg lekker en de proeverij is ook echt een aanrader. Rest was prima.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Superslecht. Voorgerecht was aardig. Hoofdgerecht niet weg te krijgen. Varkenshaas en spareribs waren gortdroog. Onbegrijpelijk dat zoiets geserveerd wordt. Voor ons nooit dit restaurant meer.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst een 3 gangen menu besteld. Helaas was de carpaccio te zout en de spareribs echt niet lekker. Patat was slap. Helaas niet voor herhalings vatbaar.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben vanavond super lekker gegeten! Alles was tot in de puntjes verzorgd! Heerlijk! Gaan we zeker nog een keer doen!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Super fijn dat jullie op kerstavond voor ons zorgden!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van het eten dat Bregje voor ons heeft klaargemaakt en thuisbezorgd! Netjes verpakt, compleet met servetjes en natte doekjes! Bedankt!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden zo’n thuis zelf-afmaak-3 gangen diner, super lekker en super leuk. Leuk thuis eten tegen een prima prijs. Zeker aan te raden!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke voorgerechten (poke bowl zalm en beef tatiki). Hoofdgerechten waren niet meer goed warm (varkenshaas en spareribs), daardoor iets minder van smaak. Maar de nagerechten (wafel en cheesecake) maakten dit weer goed. Onze dochter heeft heerlijk van haar kindermenu gegeten. Tips: andere sausbakjes, de papieren bakjes lekten snel en werden zacht en troebel. Salade bij het hoofdgerecht vonden wij niet smakelijk, maar zo heeft iedereen een andere smaak. Mooi op de afgesproken tijd geleverd. Erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuk dat er feestelijke sterretjes in het pakket zaten. Het eten was heerlijk. Jammer dat er een voorgerecht (beef tataki) en een nagerecht (cheesecake) ontbraken op een bestelling van 7 personen.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorgservice, binnen een half uur! Eten was perfect qua temperatuur en smaakte top!! Wij hebben enorm genoten van deze avond ‘thuis uiteten’!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed en lekker eten Jammer dat de friet vergeten was bij de saté en de kroepoek taai

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk uitgebreid getafeld thuis. Complimenten...het was héérlijk! Zorgvuldig bereid.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd. Vriendelijke service. Eten warm (muv koude gerechten ;-)) Smaakvol. Zachte prijs. Dus compleet !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super goed. Echt heel lekker. Wat ik ook goed vond was dat je een recepten lijst erbij krijgt

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was precies optijd. Ze belden of ze het misschien een kwartier eerder konden brengen, erg netjes! Heel erg tevreden over de kwaliteit van het eten. Het meeste was nog goed warm, maar iets minder dan wanneer je in het restaurant zou hebben (maar dat is niet anders).

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima maaltijd, keurig verzorgd en op tijd klaar...

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was prima op tijd klaar. Voorgerecht was prima. Het vlees ook, maar de wedges waren te donker gebakken en vrij koud. Er ontbraken 2 wafels, deze werden nog keurig bezorgd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De carpaccio was zooooo heerlijk. Het werd snel geleverd. Leuk om mijn oude collega’s weer eens te zien.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geleverd alleen mag het de volgende keer iets warmer zijn

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het viel dit keer echt tegen helaas. De vorige keer was wel naar tevredenheid. (Half jaar geleden) Personeel was erg vriendelijk (!) en het bestellen eenvoudig. Het eten zelf was helaas niet goed. Spareribs waren erg droog en de aardappelswedjes waren zo donker gebakken dat er een nare nasmaak aan zat en er onsmakelijk uitzagen. Ik geloof niet dat jullie dit normaal serveren aan gasten in het restaurant. Daarnaast viel het ons op dat het eten erg zout was. Jammer dat het zo tegenviel.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald eten is niet te vergelijken met eten in het restaurant. O.a. de aardappeltjes waren helaas niet lekker. Als jullie weer open zijn hopen we weer eens gewoon te komen eten. Sterkte in deze moeilijke tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Service was netjes uitgevoerd en het voorgerecht was lekker en naar verwachting. Helaas viel het hoofdgerecht, het vlees, jammergenoeg wel erg tegen.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Enkel puntje is dat de kroepoek ontzettend taai wordt.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel bezorgd. Carpaccio was bijna nog bevroren Aardappel wedges leken wel voor de 6e keer gefrituurd. Zag er niet eetbaar uit. Pindasaus bij de sate was erg weinig voor 4 stokjes sate. Sate was qua smaak OK maar bijna koud.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aardappels bij de spare ribs waren iets te goed doorbakken. De spareribs waren aan de buitenkant wat zacht en hadden beter gekund. De aardappel salade was lekker en de zalm op toast, hoewel het geld niet waard, was ook erg lekker. Alles bij elkaar was het wel lekker, maar het geld niet echt waard.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

om de lokale horeca te steunen deze Pasen niet zelf gekookt, maar besteld. Waar we normaal in het restaurant prima eten, was het nu echt waardeloos. Bevroren carpaccio, verkeerde saus bij het vlees, matige champignonsaus en als klapper bier dat over datum is. Dit is absoluut niet wat we gewend zijn en het was echt een enorme tegenvaller. We krijgen wel bij een volgend bezoek 10% korting als compensatie. Maar het haalde wel de vreugde van het eten weg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was niet wat wij ervan verwacht hadden. De carpaccio was niet gevarieerd belegd. De aardappeltjes waren zwart en het vet droop eruit. De varkenshaas had een grijzige kleur en had geen fijne smaak. De spareribs smaakte wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle aardappelwedges waren verbrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima voor elkaar. En ook nog op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak gegeten bij jullie in het restaurant voor een schappelijke prijs. Op dit moment is de prijs duurder, doordat er geen gebruik kan worden gemaakt van het voor- hoofd- en nagerecht ‘menu’. Kwaliteitsverhouding vond ik in dit geval niet redelijk.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappelschijfjes zagen er niet lekker uit. Vlees was goed. Salade goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed verzorgd. Netjes optijd bezorgd en het was goed op temperatuur. Uitermate vriendelijke bezorging. Hopelijk kunnen wij binnenkort bij jullie terecht voor een heerlijk diner!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het voelde echt luxe met al die bijgerechtjes. Net of we echt uit eten waren. Was het geld zeker waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette en aardige bezorgers die lekker op tijd waren en heel beleefd Het eten was heerlijk

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima alleen de saus bij de diverse dingen was door het gebruik van verkeerde bakjes fout gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker en prima prijs!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Restaurant in eigen huis. Bezorging was ook exact op het afgesproken tijdstip. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.